Coop Nordland ny generalpartner til Kobberløpet

Kobberløpet og Coop Nordland har i flere år hatt et godt samarbeid, og nå utvider vi samarbeidet ytterligere.

Den nye avtalen er av vesentlig størrelse og strekker seg fra 2022 til 2024 hvor Coop Nordland går inn som generalpartner.

– For Coop Nordland er det naturlig å utvide samarbeidet med Kobberløpet. Vi har hatt et godt samarbeid over lang tid, og ikke minst et felles verdisyn og ambisjoner innenfor en rekke områder, sier adm. dir Lars Arve Jakobsen.

– Dette er en god avtale for våre medeiere, for skisporten og for oss i Coop. Vi er opptatt av å være en solid samarbeidspartner gjennom å støtte møteplasser som skaper aktivitet og styrker lokal identitet og tilhørighet. Omtanke, og det å gi tilbake til lokalsamfunnene i Nordland er en av våre verdier og en del av vår egenart som medlemseid bedrift sier Jakobsen og fortsetter:

– I 2018 passerte Kobberløpet 1200 deltakere og det ble en folkefest. Dette fortsatte også i 2019 med 1200 deltakere på startstreken. Årets mål er over 2000 og vi ser frem til å være en del av Kobberløpsfamilien fremover. Vårt mål er å nå ut til flest mulig, og få barn og unge i aktivitet. Derfor ønsker vi å være tilstede i en sport som engasjerer. Langrenn skaper engasjement, og vi er stolte over å ha inngått et ytterligere samarbeid med Kobberløpet.

Lang historie i Sulis

– Jeg synes det er stas at Coop Nordland nå går inn som generalpartner i Kobberløpet for tre år. De har også en lang historie sammen med Kobberløpet og Sulitjelma. Sulitjelma kooperative forening ble stiftet allerede i 1908. Coop Nordland er nesten som familie å regne. Med ny butikk her i Sulitjelma, så bidrar de stort til samfunnet her. Kobberløpet fikk Ambassadørprisen i 2018 under Opplystkonferansen i Bodø og Fauske kommunes kulturpris i 2020 – disse prisene henger på veggen inne hos Coop Prix i Sulitjelma. Vi ser fram til å fortsette samarbeidet med Coop Nordland som generalpartner, sier Mona Mosti, daglig leder i Kobberløpet.