Hiv deg med på konkurransene våre!

Under Kobberløpet vil vi premiere beste "liv i løypa"-bidrag og beste utkledning blant løperne. Sleng deg med!

– Vi er helt avhengige av publikum for å få et bra renn! En stor del av gleden med å gå Kobberløpet ligger i det å bli jublet frem av publikum i den fantastiske naturen, forteller Solvor Alvestad.

Sammen med Hege Sandslett, er Solvor Kobberløpets ansvarlige for «liv i løypa», og har satt i gang en konkurranse hvor vi vil kåre det beste «liv i løypa»-innslaget under Kobberløpet. Legg ut ditt bidrag under #kobberløpet på Instagram! Beste bidraget vil premieres. 

– Vi kjørte samme konkurranse i fjor, med #livikobberlopet på Instagram. Her må man gjerne gå inn for å se etter inspirasjon, oppfordrer Solvor.

Husk at Instagram-profilen må være åpen for at vi skal kunne få se bildene.

Les også: Delta i Kobberløpet og vinn 5000 kroner!

Beste utkledning blant løperne

– Kobberløpet er et skirenn for alle! Enten du har ambisjoner om å gå i hælene på Martin Johnsrud Sundby, eller er ute etter en minneverdig og gøy skitur, er du hjertelig velkommen! forteller Solvor

Når du først skal gjøre skituren minneverdig, hvorfor ikke ta det helt ut? Gå turen i kostyme! Her vil vi også følge nøye med på alle løpere, og premiere den beste utkledningen blant løperne.

– I fjor hadde vi en tøffing som gikk løpet kledd i bamsekostyme. Han fikk masse oppmerksomhet og det ble stor stemning blant publikum når bamsen kom forbi! Med den solsteken vi hadde da tror jeg han var veldig glad han gikk den korteste løypa, ler Solvor.