Kobberløpsfest med DDE [AVLYST]

OPPDATERING 12. MARS 2020: Festen er avlyst. Alle som har kjøpt billetter vil få pengene refundert.

OPPDATERING 12. MARS 2020: Festen er avlyst. Alle som har kjøpt billetter vil få pengene refundert.

18. april smeller det i SKS Arena, skal vi tro daglig leder i Fauske/Sprint Tom Erik Lund. Fauske/Sprint arrangerer nemlig Kobberløpsfest med DDE og Nødløsninga.

Nødløsninga og selveste DDE skal skape magisk stemning på Kobberløpsfesten 2020 i SKS Arena. Fauske/Sprint takker Kobberløpet for at vi kan være en bidragsyter under denne fantastiske helga som viser Indre Salten fra sin aller beste side, sier Tom Erik Lund i Fauske/Sprint.

— Vi gleder oss til å ta i mot 2000 publikummere etter at mange av disse har vært i Sulitjelma og fått opplevd stemning tidligere på dagen. Kobberløpsfesten kommer til å bli et arrangement du bare MÅ ha vært en del av. Vi gleder oss til å ta i mot dere alle!

Daglig leder i Kobberløpet, Mona Mosti, er glad for at Fauske/Sprint igjen i år arrangerer fest i forbindelse med vårens vakreste skieventyr.

 Kobberløpsfesten er en viktig del av hele arrangementet. At Fauske/Sprint tar seg av festen, gjør at vi i Kobberløpet kan ha fullt fokus på å gjøre selve rennet best mulig, sier Mosti.

Kjøp billetter her!