Marcialonga Arctic Ski Race utsettes til 8. mai

Grunnet koronasituasjonen blir Marcialonga Arctic Ski Race utsatt.

Det er meget utfordrende tider for alle som arrangerer skirenn fremover. Vi har etter å ha vært i god dialog med Nordland skikrets, besluttet å utsette Marcialonga Arctic skirace enda en gang. Dette på grunn av situasjonen rundt Covid-19 og de anbefalinger som er gitt av myndigheter og skiforbundet. 

Vi har et stort ønske om å få til dette arrangementet og vi gjør alt som er mulig for å få det til.   

Ny dato vil være: 8. mai 2021.  

– Det vil erfaringsmessig være gode snøforhold i Sulitjelma på denne årstiden. Vi vil også ha det lyst hele natta da og det i seg selv er jo en flott opplevelse å ta med seg. Vi ser frem til å gi alle en flott opplevelse, sier daglig leder i Kobberløpet, Mona Mosti.

Avmelding med refusjon

Dersom du ikke har mulighet til å delta på rennet etter utsettelsen kan få tilbake startkontingenten ved å sende en e-post merket «tilbakebetaling» til [email protected] innen søndag 21. februar kl. 23:59. Her må navn, adresse og kontonummer oppgis. 

Vi håper på forståelse for dette for å kunne planlegge videre arbeid mot rennet. Dette er så klart en økonomisk utfordring for Kobberløpet og vi er derfor nødt til å sette denne fristen.