Lørdag 8. mai - Sulitjelma, Fauske

ANG. KORONA - OPPDATERT 18. FEBRUAR

På grunn av koronasituasjonen er Marcialonga Arctic Ski Race utsatt til 8. mai 2021.

Dersom du ikke har mulighet til å delta på rennet etter utsettelsen kan få tilbake startkontingenten ved å sende en e-post merket «tilbakebetaling» til [email protected] innen søndag 21. februar kl. 23:59. Her må navn, adresse og kontonummer oppgis.

Det 70 km lange og populære Marcialonga-rennet feirer 50 års jubileum 2021, og går siste søndag i januar i Val di Fiemme (Trentino provinsen). Mange tusen nordmenn deltar hvert år i skiløpet i Italia, men på grunn av korona-pandemien blir det vanskelig i 2021.

Derfor arrangerer Kobberløpet, i samarbeid med Stayer Active, for aller første gang den arktiske versjonen av Marcialonga, slik at skiløpere kan få gå Marcialonga også i 2021 - men på norsk snø.

Opplegget blir det samme som i Italia. Løpet har lengder på 70- og 23 kilometer, og skulle opprinnelige starte på samme dag og tidspunkt som løperne på startstreken i Moena i Italia. Men grunnet koronasituasjonen er løpet utsatt til 8. mai.

Veibeskrivelse

Marcialonga Arctic Ski Race arrangeres i Sulitjelma i Fauske kommune. Nærmeste flyplass er Bodø Lufthavn. Fra Bodø kan man ta enten tog, buss eller bil for å komme seg til Sulitjelma, eller Fauske som er nærmeste by.

Se veibeskrivelse fra Bodø i Google Maps.

Det vil bli satt opp transport fra Bodø og Fauske på renndagen. Informasjon om dette kommer.

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Samarbeidspartnere