Bilde1

Søndag 20. februar - Sulitjelma, Fauske

I samarbeid med Marcialonga og Strayer Active arrangerer Kobberløpet for andre gang Marcialonga Arctic Ski Race. Rennet går søndag 20. februar 2022 i spektakulære traseer i Sulis-alpene. Man kan velge mellom to distanser: 28 km eller 56 km. Rennet starter kl. 09:00.

I tillegg til det klassiske rennet på søndag, er det klart for den helt spesielle nyvinningen: Marcialonga Northern Light – eller Marcialonga Aurora Boreale, som italienerne vil kalle den.

Marcialonga Northern Light går fredag 18. februar kl. 19:00. Når rennet starter er det stummende mørkt, bortsett fra nordlyset flammende på himmelen. Hodelykt er ikke nødvendig. For komfort og sikkerhet legges 10 km traseen i flatt, enkelt terreng. Alt for å sikre de beste forhold for å se og oppleve nordlyset. Det er det og ikke tiden som teller!Påmelding til nordlysrennet er inkludert i påmeldingen av det ordinære løpet og er frivillig å gå.

Mer informasjon kommer.

Veibeskrivelse

Marcialonga Arctic Ski Race arrangeres i Sulitjelma i Fauske kommune. Nærmeste flyplass er Bodø Lufthavn. Fra Bodø kan man ta enten tog, buss eller bil for å komme seg til Sulitjelma, eller Fauske som er nærmeste by.

Se veibeskrivelse fra Bodø i Google Maps.

Det vil bli satt opp transport fra Bodø og Fauske på renndagen. Informasjon om dette kommer.

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Samarbeidspartnere