Matservering under Kobberløpet

Saltenlaks, Sulitjelma Fjellandsby og russegruppa «Trigger» skal sørge for at løpere og publikum er Mette og glade 6. april!

For andre år på rad stiller en av våre hovedsponsorer, Salten Aqua, opp med stand i Fjellandsbyen under Kobberløpet. 6. De vil selge mat laget med laks av prisbelønt kvalitet.

–  Vi vil ha stand med salg av wraps, både med røkt og stekt laks. Vi kommer også til å kjøre konkurranser hvor folket kan vinne fine premier, forteller Yvonne Løvgalven, daglig leder i Saltenlaks.

Hun forteller at i fjor erfarte de et skikkelig liv og røre med masse blide fjes under Kobberløpet, og satser på de samme opplevelsene i år.

Russegruppe lager kafé på skihytta

Russegruppa med navnet «Trigger» fra Fauske stiller opp og arrangerer kafé på skihytta fra klokken 09:00. Der vil det være mulig å få kjøpt både kaffe og kaker, pølser, vafler, toast og andre drikkevarer som saft og kakao med krem.

– Forventningene våre til dagen er på topp! Vi gleder oss skikkelig til Kobberløpet, og håper selvfølgelig flest mulig vil stikke innom kaféen vår, sier Ulrikke Thorstensen på vegne av de 10 medlemmene i Trigger.

Hyttenaboer griller og lager liv

En gjeng hyttenaboer i Sáki vil selge pølser, vafler, kaffe og brus ved løypa. Dette gjorde de også i fjor, og lagde et skikkelig liv og røre i løypa.

— Vi lover liv og røre i år også!! forteller hyttenaboene Magne Steigen, Bjørn Knoph og Trond Moan.

Grilling, kafé og afterski hos Sulitjelma Fjellandsby

I kaféen i Sulitjelma Fjellandsby vil man kunne få kjøpt både kald og varm drikke, kioskvarer, vafler og lapskaus. I tillegg vil de også ha 2 stasjoner utenfor hvor de selger både hamburgere, pølser og drikke.

– Vi gleder oss skikkelig til å ta i mot alle som skal gå, og ikke minst alle som kommer for å heie, forteller Magnus Bye, markeds- og arrangementsansvarlig i Sulitjelma Fjellandsby.

– Ellers vil vi holde bakken åpen fra klokken 18-21, med afterski i 2. etasje! legger han til.

 

Det vil også være salg av kaffe med noe attåt på Jakobsbakken i forbindelse med 11 kilometer-rennet.