NYHET: Vi endrer traséen

Vi har lyttet til tilbakemeldingene: Nå endrer vi starten på turklassen, og samler trimklassene på Jakobsbakken. Les mer her!

Etter hvert renn sender vi ut spørreundersøkelser til alle som har deltatt i Kobberløpet. Tilbakemeldingene vi får er gull verdt, og gjør at vi stadig kan forbedre oss.

— Noen av tilbakemeldingene som har gått igjen, er at 23-kilometeren er en for hardt løype, med for mye oppover- og nedoverbakke. Løperne ønsker å få gå mer innover i fjellet. Derfor har vi valgt å flytte 23-kilometeren, slik at den nå får start på Jakobsbakken, og målgang i Daja, sier Mona Mosti, daglig leder i Kobberløpet.

Kobberløpet jobber hele tiden med å forbedre seg, og Mona håper denne endringen vil gjøre at Kobberløpet blir et enda bedre renn for alle og en hver.

— Jeg håper dette gjør at enda flere vil melde seg på Kobberløpet!

Endrer starten på 43-kilometer

— Med hjelp fra skikkelig dugnadsånd, har vi i høst også forbedret starten på turklassen. Nå vil man ikke lenger få den skumle nedkjøringen i starten av løypa, men heller en liten slag stigning opp mot en myr på oversiden av barnebakken i Sulitjelma Fjellandsby. Det gjør at vi vil unngå stygge fall og uheldige situasjoner, sier Mona.

Teknisk delegert personell fra Nordland skikrets har vært på befaring, og de har godkjent de nye traséene. De var svært fornøyde med endringene.

Oppdaterte kart med informasjon vil komme under «Løypeinfo».