Polar Kraft til Kobberløpet!

Polar Kraft er svært fornøyde med å ha inngått sponsoravtale med Kobberløpet. Les hva kundesjef, Frode Scjenken Jensen, sier om samarbeidet!

 

– I fjor var vi på plass sammen med en av våre eiere, SKS, som er generalsponsor. I år stiller vi med eget sponsorat og gleder oss til å se hva vi sammen kan få ut av det, sier Frode Scjenken Jensen som er kundesjef i Polar Kraft.

Polar Kraft har som slagord at «Alt vi gjør i dag, er med tanke på i morgen», og et samarbeid som dette passer oss derfor svært godt.

Vår filosofi går ut på at om du handler strøm lokalt, blir pengene igjen lokalt. Det vil si at vi kan bidra til kultur og idrett i vårt nærområde, i tillegg til lokal utviklig, lokale bærekraftstiltak og lokale arbeidsplasser.

At vi er med og bidrar til Kobberløpet er nettopp kjernen av dette. Kobberløpet er et signaturarrangement som forener toppidrett med breddeidrett, i et storslått kulturlandskap med en vakker natur.

– I fjor passerte Kobberløpet 1200 deltakere og det ble en folkefest. Årets mål er 2000, snøballen har igjen begynt å rulle og vi gleder oss til å være en del av familien fremover, sier Schjenken Jensen.

– Polar Kraft har kontorer i Lofoten, Vesterålen, Narvikregionen, Harstad, Fauske og Bodø og nå går det ut bud til alle om at de må legge seg i hardtreningen om de har tenkt å stille til start, ler han.

Vi ønsker Polar Kraft velkommen på laget, og gleder oss til å se de ansatte på startstreken!