Ta med deg familien til fjells 6. april!

Med 1200 deltakere og mange publikummere ble Kobberløpet 2018 en folkefest for alle aldre. Bli med på moroa 6. april!

Fjorårets Kobberløp ble en enorm suksess med rekordmange deltakere og utrolig masse liv i løypa. I forbindelse med jubileumsåret lanserte vi en løypedistanse på 11 kilometer. Denne løypa er lite krevende, og passer optimalt for familier som ønsker en tur i storslått natur.

– Vi opprettet denne distansen i fjor for at Kobberløpet skulle bli et skirenn for alle. Dette ble en så stor suksess at vi har besluttet å videreføre denne. Perfekt for barn, foreldre, besteforeldre, onkler, tanter og andre som har lyst å oppleve vårens vakreste skieventyr, forteller Mona Mosti, daglig leder i Kobberløpet.

Hun forteller at det er med god hjelp fra Fauske IL at vi klarer å arrangere dette fra Jakobsbakken. På Jakobsbakken vil det være stor stemning og masse folk ute i løypa som heier.

For 795 kroner kan du melde på to voksne og to barn.

Gå til familierenn-påmelding

Barneaktiviteter i Fjellandsbyen

Enten du skal gå løpet eller ikke vil vi, sammen med Coop Nordland, sørge for at du og familien får en fantastisk dag i fjellet.

– Gjennom et godt samarbeid skal vi sammen gjøre alt det vi kan for at alle som kommer til Kobberløpet skal få en fantastisk opplevelse, forteller Lars Jakob Heggen i Coop Nordland. 

Gjennom lørdagen vil Coop Nordland arrangere en rekke aktiviteter for barn ved Sulitjelma Fjellandsby. Klokken 11:00 vil det være Coop-barneskirenn – påmelding åpner kl 10:00 i Coop-teltet på området. 

Etter barneskirennet vil Coop også arrangere konkurranser og aktiviteter, som for eksempel:

  • Waterballs 
    Her blåser vi opp 2 gjennomsiktige store baller som 2 og 2 kan være inni. Vi setter opp en liten «løpebane» som barna får prøve. En enorm suksess i fjor!
  • Sumodrakter
    Vi har sumodrakter som barna kan kle på seg og prøve å bryte i – se bildet!
  • Lykkehjul

Gå til arrangementet på Facebook!