Test formen i Valnesfjord på søndag!

Er du i rute til Kobberløpet? Søndag 17. mars kan du teste formen i turrennet Valnesfjord rundt med distanser på 10 og 30 km.

For 45. gang arrangerer Valnesfjord IL turrennet Valnesfjord Rundt søndag 17. mars. Rennet går fra Valnesfjord Helsesportssenter, mot Hømmervatnet, ned til Jordbru, langs Graurvatnet, og via Sætervatnet. Løypa går innom Sjunkhatten Nasjonalpark.

Det vil være fellesstart fra Valnesfjord Helsesportssenter kl 11:00. Her vil det også være mulighet for påmelding, garderobe, kafé og premieutdeling. Du kan lese mer om rennet og melde deg på her. 

Samarbeid om å fremme langrenn

–  Jeg er veldig opptatt av å fremme langrennsinteressen i Salten, og har tro på at ved å sammen løfte frem de lokale turrennene i kommunen og Salten kan vi bidra til det, sier Asbjørn Hagen, rennleder for Valnesfjord rundt.

Daglig leder i Kobberløpet, Mona Mosti, er helt enig i det Asbjørn sier. Hun forteller at Kobberløpet skal være en bidragsyter til å fremme ski-idretten på best mulig måte.

– Vi i Kobberløpet har samarbeid som en av våre fanesaker. Ingen klarer alt alene, men sammen kan vi klare masse, sier Mona.