Vi har passert 1000 påmeldte!

- Fjorårets rekord skal ikke føle seg trygg, sier rennleder i Kobberløpet.
Foto: Christian André Unosen, Avisa Nordland

— Vi er veldig stolte av å ha nok en gang over 1000 skiløpere til start i Kobberløpet. Med et fantastisk startfelt, sammen med de forholdene vi har i fjellet og den gode værmeldingen skal ikke fjorårets rekord føle seg trygg, sier Cato Sandslett, rennleder i Kobberløpet.

Daglig leder, Mona Mosti, er helt rørt over engasjementet rundt Kobberløpet, som vises både fjernt og nært. At de to år på rad stiller med over 1000 deltakere beskriver hun som «helt utrolig».

— Vi er også meget fornøyd med publikumdeltakelsen. Vi hadde aldri vært der vi er i dag om ikke folk hadde møtt opp og vist engasjement rundt Kobberløpet. Petter Northug sier jo at vi har det beste publikumet, og det er kjempeviktig, sier hun.

Minneverdig arrangement

Værmeldingen er svært lovende, og Mona er overbevist om at Kobberløpet 2019 kommer til å bli helt fantastisk.

— Vi har gjort en rekke tiltak for at dagen skal bli perfekt for deltakere og publikum, både store og små. Enten man skal lage liv i løypa, delta på aktiviteter i Fjellandsbyen eller gå rennet, skal Kobberløpet 2019 være et minneverdig arrangement, sier Mona.

— Og ikke glem at påmeldingsfristen løper ut fredag klokken 23:59. Ikke gå glipp av vårens vakreste skieventyr fordi du var for sen med å melde deg på, skyter hun inn.