Vi setter opp busser som går hele dagen fra industriområdet på Sandnes til Sulitjelma Fjellandsby. Her kan man også parkere bilen. Bussene vil starte å gå klokken 07:00 om morgenen på renndagen, og vil gå frem og tilbake hele dagen - for både deltakere og publikum. Bussene er helt gratis!

  • Klokken 07:00 går de første bussene fra Sandnes til Fjellandsbyen. Vil være merket med "Fjellandsbyen" i vinduet. Disse går fortløpende frem og tilbake.
  • Klokken 08:30 vil det gå busser for de med hytter i fjellet ned til Fjellandsbyen. Den vil starte på Jakobsbakken, med stopp ved hovedveien inn til Skihytta, samt ved Kjellvannskrysset.
  • Fra ca. klokken 10:00 vil det gå busser fra Sandnes til Jakobsbakken. Vil være merket med "Jakobsbakken". Disse tar med deltakere og publikum for 11-kilometeren. Ved behov vil bussen også stoppe ved veien inn til Daja.
  • Ca. klokken 10:30 vil det gå buss fra Fjellandsbyen til Jakobsbakken, for de som vil få med seg starten i Fjellandsbyen før de skal gå, eller se på, 11-kilometeren fra Jakobsbakken. Vil være merket med "Jakobsbakken"
  • Klokken 12:30 vil busser for publikum fra Jakobsbakken til Fjellandsbyen.
  • Klokken 14:30 vil det gå busser i retur ned til Sandnes og opp til Jakobsbakken. Disse vil kjøre etterhvert som de fylles opp, og vil fortsette å gå til klokken 17:00.

For å komme seg til parkeringsplassen på industriområdet tar man til høyre ved det røde pinnen på kartet. Bussen vil gå herfra. Det vil være parkeringsvakter som viser vei og sørger for at ting går smidig.

Det er også satt opp egne busser fra Bodø og Fauske direkte til Fjellandsbyen. Se info og kjøp billetter her!

Skjermbilde 2019-03-06 kl. 20.28.01
jørn

Spørsmål?

Ta kontakt med logistikk-ansvarlig, Jørn Godtfredsen

Tlf: +47 901 17 091