Logo for Kobberløpet
For publikum

Vil du være publikum?

Kobberløpet har rykte på seg for å ha et magisk publikum med masse liv i løypa. Bli med på folkefesten!

Vil du være med å skape liv i løypa og folkefest i Sulis? For å skape et godt skirenn trenger vi publikum som heier frem skiløperne. Kom som du er, finn frem flagg, kubjelle eller kle deg ut. Er du ekstra vågal kan du også kle deg ut å gå Kobberløpet. Det skaper garantert god stemning i løypa!

Ved stadion på Jakobsbakken setter vi ut gig-seats som publikum kan benytte seg av. I tillegg til matsalg finner du salgsbod hvor du kan kjøpe flagg, kubjelle, Kobberløpets egen sekk og lue.

Ute i løypa er det flere steder du kan stå. Målet er å skape liv i hele traseen, fra Jakobsbakken til Tjoarvi. Har du hytte langs Kobberløpstraseen kan du gjerne pynte litt ekstra til folkefesten!

Finn ut hvem løperen er!

Lurer du på hvem som kommer gående i løypa? Det kan du enkelt finne ut ved å se på deltakerlista. Der ligger alle løperne med startnummer i stigende rekkefølge. Man kan også søke på nummer. Se deltakerlista her.

Kobberløpet i sosiale medier

Vi ønsker å se alle gode bidrag til liv i løypa. Del bildene deres med oss på Instagram med å tagge Kobberløpet (@kobberlopet)